Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Mr. Woodcock

Mr. Woodcock

DVD. 84 minuter. 2007.

Nära nyskick. Fodral i nära nyskick. Rek. från 7 år. Svensk utgåva, text på alla nordiska språk samt engelska.
I samma anda som "Släkten är värst", är "Mr Woodcock" en skruvad komedi om personer som bara inte passar ihop. I rollerna syns Oscarsbelönade författaren, skådespelaren, regissören och musikern Billy Bob Thornton, Seann William Scott och Susan Sarandon, liksom Ethan Suplee, Melissa Sagemiller, Kurt Fuller, Melissa Leo, Bill Macy, Brent Briscoe, M.C. Gainey och Amy Poehler.
Det finns ett skäl till att eleverna vid Forest Meadow Middle School HATAR idrott. Och han heter Mr Woodcock. Det har tagit John Farley, den självsäkre, bästsäljande författaren till självhjälpsböcker, nästan två decennier att återhämta sig från high school-tiden med den sadistiske idrottsläraren som gillade att plåga sina elever både fysiskt och psykiskt.
När John gör den chockerande upptäckten att hans mamma har förlovat sig med hans gamla ärkefiende bestämmer han sig för att avslöja vilket kryp Woodcock är innan det är för sent. Men ju mer han anstränger sig desto värre blir det för honom själv. Kommer John att kunna lyda sina egna självhjälpsråd och släppa taget eller kommer han förlora allt han har kämpat för?

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen