Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Trädgård i kruka
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9127354121
Titel
Trädgård i kruka
Författare
Birgitta Geite - Karl-Dietrich Bühler
Förlag
Natur & Kultur
Utgivningsår
2002
Omfång
96 sidor
Bandtyp
Inbunden
Vikt
359 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Den som vill inreda med vackra krukor på balkongen, vid entrén eller på uteplatsen och därmed få möjligheten att alltid ha prunkande blommor som kan flyttas om efter behag har mycket att finna här. Även fruktträd och prydnadsbuskar trivs i en rejält tilltagen kruka.

Vi möblerar numera med våra växter och använder dem som blickfång och trivselfaktor överallt där vi tillbringar mer tid än några minuter.

Att skapa en trädgård med hjälp av krukor går snabbt. Man behöver inte vänta ett par säsonger för att se om det blev så vackert som man tänkt sig. Man flyttar helt enkelt om krukorna och ställer fram något annat när den första blomprakten har försvunnit. Dessutom är det lätt att experimentera med sammansättningar av färger och former på olika sätt under en och samma säsong. Eller att ordna en formell miniträdgård i grönt med samma sort i olika krukor. Här är det enbart den egna fantasin som sätter gränserna!

Trädgård i kruka är lika intressant för balkongodlare, trädgårdsägare och dem som sköter om offentliga planteringar. Boken ingår i Gröna serien och är en aktualiserad utgåva av en tidigare bok med samma titel. Här finns det nyaste växtsortimentet med.

Birgitta Geite är trädgårdsjournalist, välkänd från ett antal tidningar och med flera tidigare böcker. T ex Sten, vatten, växter som hon gjorde tillsammans med Helge Lundström.

Karl-Dietrich Bühler är internationellt känd fotograf.