Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Rosa Pantern / Pink Panther (4 Disc Box)

Rosa Pantern / Pink Panther (4 Disc Box)

DVD.

Nyskick. Fodral i nyskick. Textat på svenska, danska, norska, finska och engelska
The Pink Panther Film Collection. 4 st Rosa Pantern-filmer. (I boxen skulle ha funnits ytterligare en film + en DVD med bonusmaterial, men dessa är tyvärr försvunna).
1. Den rosa pantern (engelska The Pink Panther) är en amerikansk komedifilm från 1963 i regi av Blake Edwards med Peter Sellers, David Niven, Robert Wagner, Capucine och Claudia Cardinale i huvudrollerna. Detta är den första filmen i Rosa pantern-filmserien. I filmen introducerades den tecknade figuren Rosa pantern som är med i öppningssekvensen samt i en kort sekvens i slutet av filmen. Filmen har av den amerikanska tv-kanalen Bravo rankats som nummer 62 av 100 i en lista över de roligaste filmerna.
2. Skott i mörkret (engelska: A Shot in the Dark) är den andra filmen i Rosa pantern-serien. Filmen regisserades och producerades av Blake Edwards och hade premiär 1964.
3. Rosa Panterns hämnd (engelska: Revenge of the Pink Panther) är den sjätte filmen i Rosa pantern-serien. I huvudrollen syns Peter Sellers. Filmen regisserades och producerades av Blake Edwards och hade premiär 1978.
4. Jakten på Rosa Pantern (originaltitel: Trail of the Pink Panther) är en brittisk/amerikansk komedi från 1982 med Peter Sellers i huvudrollen.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen