Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Grovt bröd

Grovt bröd

Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2023. 160 sidor.

Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// Grovt bröd är Maria Blohms nya brödbok som riktar sig till dig som vill ha gott bröd varje dag.

Boken innehåller riktigt grova bröd som danskt rågbröd och pumpernickel, men även halvgrova bröd som går att rosta och smaksatta bröd som pestobröd och tomatfocaccia.

Grovt bröd ger dig vardagsbröd och festbröd, bröd till soppa och buffé, alla med mer eller mindre fullkorn.

Men pedagogiska bildserier och texter lär du dig hur du formar degen, vad som händer i jäsningen och tips och trix för att alltid lyckas med bakningen. Maria har tidigare varit en flitigt anlitad föreläsare och kursledare, och stora delar av den pedagogiken avspeglas i boken.

Det ska vara enkelt att lyckas med brödbaket varje gång, och den kunskapen får du i Grovt bröd.

Maria Blohm är brödnörden som älskar kemin bakom bakningen. Hon arbetade en gång i tiden som bagare, men en allergi mot mjöldamm tvingade henne att sluta. Efter det skapade hon ett populärt kurskoncept, Bageritekniker för hemmabagare, där hon lät företag och privatpersoner ta del av allt spännande som händer i degen. Förutom 4 böcker om glutenfri bakning tillsammans med Jessica Frej har Maria givit ut två egna böcker om bakning med gluten, senast Långjäst & lättbakat.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789180379519
Titel
Grovt bröd
Författare
Blohm, Maria
Förlag
Tukan Förlag
Utgivningsår
2023
Omfång
155 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
209 x 233 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
696 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Grovt bröd är Maria Blohms nya brödbok som riktar sig till dig som vill ha gott bröd varje dag. Boken innehåller riktigt grova bröd som danskt rågbröd och pumpernickel, men även halvgrova bröd som går att rosta och smaksatta bröd som pestobröd och tomatfocaccia.Grovt bröd ger dig vardagsbröd och festbröd, bröd till soppa och buffé, alla med mer eller mindre fullkorn.Men pedagogiska bildserier och texter lär du dig hur du formar degen, vad som händer i jäsningen och tips och trix för att alltid lyckas med bakningen. Maria har tidigare varit en flitigt anlitad föreläsare och kursledare, och stora delar av den pedagogiken avspeglas i boken.Det ska vara enkelt att lyckas med brödbaket varje gång, och den kunskapen får du i Grovt bröd.Maria Blohm är brödnörden som älskar kemin bakom bakningen. Hon arbetade en gång i tiden som bagare, men en allergi mot mjöldamm tvingade henne att sluta. Efter det skapade hon ett populärt kurskoncept, Bageritekniker för hemmabagare , där hon lät företag och privatpersoner ta del av allt spännande som händer i degen. Förutom 4 böcker om glutenfri bakning tillsammans med Jessica Frej har Maria givit ut två egna böcker om bakning med gluten, senast Långjäst & lättbakat.