Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Just nu finns inte titeln du söker på Bokbörsen. Skapa ett användarkonto eller logga in om du vill skapa en bevakning. Klicka sedan på knappen nedan. Du aviseras via e-post så snart artikeln kommer in igen.
Cluny Gisslaren

Cluny Gisslaren

Häftade böcker. Bonnier Carlsen. 2005. 366 sidor.Det är i början av den senblommande rosens sommar, och i klostret Redwall förbereder mössen firandet av sin abbots guldjubileum - vilken fest det skall bli! Ingenting anar de om den fasa som nalkas. Cluny Gisslaren närmar sig...
 Otaliga är de historier som berättas om Cluny och hans illdåd! Den unge Matthias och de andra i Redwall tvingas samla allt sitt mod för att ta upp kampen mot den grymme krigsherren och hans armé av hårdföra råttor. Kan räddningen finnas någonstans i Redwalls historia, i legenden om Martin Krigaren - musen som en gång byggde klostret som en fristad mot all ondska?Brian Jacques provade på många spännande jobb innan han började skriva äventyrsberättelser. Han har varit bland annat sjöman, lastbilschaufför, ståuppkomiker, polis, boxare, folksångare och hamnarbetare. Han bor i Liverpool och sänder varje söndag sitt eget radioprogram "Jakestown", där han drar skämt och spelar operamusik.

Förlagsfakta

ISBN
9789163845628
Titel
Cluny Gisslaren
Författare
Brian Jacques
Förlag
Bonnier Carlsen
Utgivningsår
2005
Omfång
366 sidor
Bandtyp
Häftad
Mått
130 x 195 mm Ryggbredd 24 mm
Vikt
265 g
Språk
Svenska