Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
The Cave OBS! INPLASTAD!

The Cave OBS! INPLASTAD!

DVD. 93 minuter. 2005.

Nyskick. Fodral i nyskick. Svensk inplastad utgåva, text svenska, danska, finska, norska eller ingen text. Rekommenderas från 15 år.
Dold under ett gammalt rumänskt kloster har forskare hittat en djup grotta som mest av allt liknar en genväg till helvetet. De smala gångarna är dekorerade med kakel med djävulska motiv, och uråldriga väggmålningar berättar om blodiga krig mot obeskrivlig ondska. Ett gäng amerikanska våghalsar beväpnade med den allra senaste cavediving-utrustningen har tagit språnget ut i ett äventyr som kan bli deras livs största... och sista. För i grottans mörker följs deras förehavanden av en osynlig fiende. Och när en undervattensexplosion plötsligt blockerar alla flyktvägar, måste de söka sig djupt in i ondskans innersta kärna - och ta upp kampen under jorden... och under vattnet!
Producenterna bakom Oscar®-belönta Million Dollar Baby har samlat några av Hollywoods största stjärnskott i en fasansfull skräckfilm, som söker sig in till ställen där ingen människa någonsin borde ha satt sin fot. "The Cave" har regisserats av en av USA:s största reklamfilmsregissörer och har en glödhet rollista som bland annat innehåller Cole Hauser (2 Fast 2 Furious), Morris Chestnut (Ladder 49) och Piper Perabo (Coyote Ugly).

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen