Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Swedish culinary classics : recipes with history and originality
Swedish culinary classics : recipes with history and originality Swedish culinary classics : recipes with history and originality

Swedish culinary classics : recipes with history and originality

Häftad bok. Svenska institutet. 2005. 48 sidor.

Nära nyskick. Engelsk text.
Hel och fin.
Läst ex.
Skrymmande .
Blank beige rygg.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789152008355
Titel
Swedish culinary classics : recipes with history and originality
Författare
Carl Jan Granqvist - Lena Katarina Swanberg
Förlag
Svenska institutet
Utgivningsår
2005
Omfång
48 sidor
Bandtyp
Häftad
Mått
220 x 240 mm Ryggbredd 6 mm
Vikt
186 g
Språk
English
Baksidestext
Sweden's best culinary treasures have always come from the forest and the sea. This is also true today, when Swedish cuisine is being shaped by influences from the whole world and the country's chefs are winning so many international awards that some observers speak of the Swedish gastronomic miracle. Sweden's bright, intensive summers and long, cold winters have created their own rich culinary culture.

In Swedish Culinary Classics, Innkeeper Emeritus Carl Jan Granqvist presents a selection of genuinely Swedish dishes. Herring and aquavit are there, of course, but not to be missed are Swedish meatballs, gravlax, filled potato dumplings, Jansson's temptation, gingersnaps and other salty and sweet delicacies from the Swedish food heritage. Enjoy your meal! Or as we say in Sweden: Smaklig måltid!