Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Aldrig mera banta! LCHF och KBT

Aldrig mera banta! LCHF och KBT

Inbunden bok Norstedts. 1 uppl. 2012. 157 sidor sidor.

Nyskick. Skyddsomslag saknas. Lägg om dina matvanor, byt ut vissa matvaror och märk hur du känner dig lättare - till kropp och själ.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789113038780
Titel
Aldrig mera banta! LCHF och KBT
Författare
Cathrine Schück - Maria Helander
Förlag
Norstedts
Utgivningsår
2011
Omfång
160 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
197 x 233 mm Ryggbredd 17 mm
Vikt
678 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Här är kokboken för dig som en gång för alla vill sluta banta och istället bli vän med maten och kroppen. Att laga god och hälsosam mat ska inte vara ett bekymmer och stjäla onödig kraft och tid. Med enkel, god och rolig matlagning behöver du inte känna att du går på diet. Har ditt fokus handlat om kaloriräkning och dåligt samvete över att tiden inte räcker till för att skapa näringsrik kost för dig och din familj? Denna kokbok presenterar inte bara enkla, goda och nyttiga recept, den svarar även på de frågor kring LCHF-metoden som du möter i din vardag. Med hjälp av KBT och LCHF-kost kommer du att kunna balansera kroppens hunger och känslornas sug. Du får några enkla vardagsråd på hur du tar itu med ditt beteende kring mat. Resten av kokboken ger svar på de vanligaste frågorna kring din matlagning för att underlätta vardagen och visa att LCHF är ett naturligt levnadssätt för hela familjen. Vad ska jag bjuda på till festen? Vad kan jag äta när jag är panikhungrig? Hur väljer jag rätt råvaror och halvfabrikat? Hur gör jag när jag blir bortbjuden? Goda och enkla recept för dig som har slutat att banta och vill slippa lägga onödig energi på din kost och vikt!