Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Mordkommissionen - Del 3 (avsnitt 8-10) (orig. Rejseholdet 8-10)

Mordkommissionen - Del 3 (avsnitt 8-10) (orig. Rejseholdet 8-10)

DVD. 172 minuter. 2000.

Nära nyskick. Fodral i nära nyskick. Innehåller avsnitten 8-10 i tv-serien. Svensk utgåva, svensk text (språk danska). Rekommenderas från 15 år.
DEL 3 (Avsnitt 7-10):
Ett helt område är uppskrämt efter att en maskerad man under en längre tid förgripit sig på ensamstående äldre kvinnor - alla fruktar att det nästa gång kommer att sluta med mord. Resegruppen tillkallas men den maskerade gärningsmannen lyckas ändå slå till igen. Men hur kan han hela tiden ligga steget före utredningen som nu står stilla? Ulf anländer för att kräva resultat och konfronteras samtidigt med IP medan Fischer försöker provocera la Cour till att återuppta relationen med Helene. Till slut upptäcker la Cour det avgörande spåret - men finns det tillräckligt med tid? Johnny blir ofrivilligt vittne till fallets upplösning.
Casper ska prova den nya cykel som han just fått i 9-årspresent men kommer inte hem igen. Resegruppen tillkallas och alla, i synnerhet Fischer, är engagerade eftersom det rör sig om ett försvunnet barn. Under tiden är Ulf i London - men inte ensam - så han måste söka upp och informera Caspers biologiske far som är engelsman. När Resegruppen har slutfört sitt arbete gör inte alla riktigt som de borde - för det finns fortfarande en lös tråd...

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen