Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Mordkommissionen - Del 7 (Avsnitt 20-22) (orig. Rejseholdet 20-22)

Mordkommissionen - Del 7 (Avsnitt 20-22) (orig. Rejseholdet 20-22)

DVD. 167 minuter. 2001.

Nära nyskick. Fodral i nära nyskick. Innehåller avsnitten 20-22 i tv-serien. Svensk utgåva, text svenska, norska, danska (språk danska). Rekommenderas från 15 år.
DEL 7 (Avsnitt 20-22):
Ett ungt par kommer efter ett restaurangbesök tillbaka till sitt hotell, där deras åttaåriga son ligger ensam och sover. Men vid deras återkomst står hotellbyggnaden i ljusan låga. Branden verkar anlagd - men av vem? Är det den lokale, av polisen redan kände, pyromanen, är det ett barn som har lekt med tändstickor eller är det någon helt annan? Boysen arbetar hårt medan IP och Fischer parallellt med utredningsarbetet måste genomföra i det närmast outhärdligt plågsamma förhör med berörda personer.
En medelålders entreprenör, kallad Farmand, hittas död en kort tid efter det att han släppts fri från Horsens stadsfängelse. En av de män han lärt känna innanför murarna är den likaså nyligen frisläppte Kåre, vars bäste vän, Ivan, är en duktig hypnotisör. Då ytterligare två människor mördas, blir mordkommissionens arbete ännu mer komplicerat. Ingrid överraskar Staffan i sällskap med en annan kvinna och Johnny hjälper en ung, ensamstående mor. (Fortsättning i nästa avsnitt)
(Fortsättning)
Kåre har erkänt att det var han ensam som mördade två människor när han försökte råna en värdetransport. Mordkommissionen tror inte på hans bekännelse, utan man blir med Helens hjälp alltmer säker på att Ivan är inblandad. Frågan är om man kan få Kåre att ange sin bäste vän? Eller finns det något annat sätt att bevisa Ivans delaktighet? IP råkar ut för flera speciella och överraskande upplevelser, medan Helene, enligt la Cours uppfattning, uppför sig aningen besynnerligt.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen