Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Sekvens Historia A

Sekvens Historia A

Inbunden bok Natur & Kultur. 2007. 444 sidor.

Nyskick. Sekvens Historia A gör skäl för namnet. I historiska sekvenser beskriver den hur vår värld vuxit fram, från forntiden och de första civilisationerna till de stora upptäckterna och de ödesmättade framtidsfrågorna. Fokus är på nyare tid, och händelser i Sverige, Europa och världen vävs samman till en helhet med globaliseringen som röd tråd.Sekvens återger både den stora historien och lyfter fram unika människoöden. Den är också öppen för olika tolkningar och perspektiv. Finesser som globala översiktskartor, Två sätt att förklara, bilduppslag, källkritiska övningar och frågesidor bidrar till att öka elevernas historiemedvetande. Laminatband.Rikt fotoillustrerad i färg.Kartor.Format 24,5x18,2 cm.Vikt 1050 g.Språk:Svenska.Nyskick.(malpolvelso 200630)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789127641532
Titel
Sekvens Historia A
Författare
Christer Öhman
Förlag
Natur & Kultur
Utgivningsår
2007
Omfång
444 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
180 x 245 mm Ryggbredd 25 mm
Vikt
986 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Så länge det finns människor på jorden
Historien måste ständigt återberättas. Anledningen är lika självklar som angelägen. Nya händelser tillkommer, nya forskningsresultat produceras.
Sekvens Historia A gör skäl för namnet. I historiska sekvenser beskriver den hur vår värld vuxit fram, från forntiden och de första civilisationerna till de stora upptäckterna och de ödesmättade framtidsfrågorna. Fokus är på nyare tid, och händelser i Sverige, Europa och världen vävs samman till en helhet med globaliseringen som röd tråd.
Sekvens återger både den stora historien och lyfter fram unika människoöden. Den är också öppen för olika tolkningar och perspektiv. Finesser som globala översiktskartor, Två sätt att förklara, bilduppslag, källkritiska övningar och frågesidor bidrar till att öka elevernas historiemedvetande.