Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Systemets sopkvast

Systemets sopkvast

Inbunden bok Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2012. 458 sidor.

Mycket gott skick. MAKULERAT INPLASTAT BIBLIOTEKSEX. MKT GOTT SKICK. DIV BIBLIOTEKSUTRUSTNING SOM BL.A. STÄMPLAR OCH ETIKETTER OCH SIGNUM PÅ RYGGEN. Lenore Beadsman har en tilltrasslad tillvaro med en försvunnen Wittgensteinstuderande farfarsmor, en dominant far som gör experiment med barnmat, en pratsam papegoja som blir frälst, en alltmer påträngande psykoterapeut och dessutom sitter hon i en telefonväxel som har blivit vansinnig samtidigt som hon försöker hålla liv i en svårhanterlig kärlekshistoria. Allt skildrat i halsbrytande vändningar och ett rasande tempo.Systemets sopkvast är David Foster Wallaces debutroman från 1987 och hyllades då som en av 80-talets stora generationsromaner. Boken utgavs på svenska 1989 och beskrevs som en skarpsinnig kartläggning av vår tids ångest. Denna nya utgåva har försetts med en introduktion till David Foster Wallaces författarskap av Malte Persson.


Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789127132535
Titel
Systemets sopkvast
Författare
David Foster Wallace
Förlag
Natur & Kultur Allmänlitteratur
Utgivningsår
2012
Omfång
458 sidor
Bandtyp
Flexband
Mått
175 x 240 mm Ryggbredd 33 mm
Vikt
800 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Lenore Beadsman har en tilltrasslad tillvaro med en försvunnen Wittgensteinstuderande farfarsmor, en dominant far som gör experiment med barnmat, en pratsam papegoja som blir frälst, en alltmer påträngande psykoterapeut och dessutom sitter hon i en telefonväxel som har blivit vansinnig samtidigt som hon försöker hålla liv i en svårhanterlig kärlekshistoria. Allt skildrat i halsbrytande vändningar och ett rasande tempo.
Systemets sopkvast är David Foster Wallaces debutroman från 1987 och hyllades då som en av 80-talets stora generationsromaner. Boken utgavs på svenska 1989 och beskrevs som en skarpsinnig kartläggning av vår tids ångest Denna nya utgåva har försetts med en introduktion till David Foster Wallaces författarskap av Malte Persson.
Översättning: Ulf Gyllenhak
Ytterligare författare: Foster Wallace, David
Ytterligare designers: Svensson, Nille
Ytterligare översättare: Gyllenhak, Ulf