Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
the Dean Martin Deluxe Set (3-LP box)
the Dean Martin Deluxe Set (3-LP box) the Dean Martin Deluxe Set (3-LP box)

the Dean Martin Deluxe Set (3-LP box)

Vinyl LP. Capitol. USA.

Mycket gott skick. Fodral i mycket gott skick. Den störste av de många sångare som kom fram under genrens storhetstid. Kalla dem jazzsångare, crooners eller vad som helst. De som vi talar om här kunde ofta vara precis vad som helst.
Den italienättade Dino Crocetti som tog sig namnet Dean Martin var komiker, skådespelare, programledare och säkert en del annat med. Men framför allt var han sångare, en som var mästare i konsten att få det svåra att verka enkelt.

Ändå är det tekniska inte det som får honom att sticka ut, utan istället är det värmen och det att han hela tiden tycks ha hjärtat med sig i sången som är det särskiljande. Att gjuta liv i texterna är den stora konsten, och något som flera av de andra storheterna i genren misslyckas med för det mesta. Kaanske lyckades Dino för att det bakom den offentliga bilden av rumlaren och humoristen Dean Martin fanns en privat Dino Crocetti som var en lycklig familjefar.

Här är då tre skivor, varav den ena är en samlingsskiva och de två andra är tidigare släppta under namnen "Dino" respektive "Hey brother pour the wine". Flera av hans stora hits finns med men också massor av minst lika starka albumspår. Lägg på och njut!

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK