Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Den värld som var vår : Joe Coughlin-serien, del 3

Den värld som var vår : Joe Coughlin-serien, del 3

Inbunden bok Albert Bonniers Förlag. 2015. 298 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Bokhandelsnytt exemplar i presentskick. Oläst. Året är 1943 och det har gått ett decennium sedan Joe Coughlins fiender mördade hans fru Graciela och slog hans imperium i spillror. Mycket har förändrats. Förbudstiden är förbi, ett nytt världskrig rasar och Joe har lämnat gatan och det hårda gangsterlivet. Numera är han affärsman i Floridas Ybor City, en stöttepelare i det lokala samhället och en engagerad ensamstående far till sonen Tomas.Men under ytan är Joes inflytande i Floridas undre värld oförändrat starkt, med ett kontaktnät som sträcker sig långt utanför den lokala maffians revir. Joes maktposition kan dock inte skydda honom från allt. När han får veta att någon har vågat sätta ett pris på hans huvud utmanas hans tillvaro. Medan nätet dras åt blir Joe mer och mer paranoid och tvingas ifrågasätta allt och alla han tror på. Den värld som var vår är den våldsamma och ödesmättade fortsättningen på Nattens dåd och den avslutande delen i Dennis Lehanes historiska trilogi om USA mellan världskrigen, som inleddes med Ett land i gryningen. "Min favorit. En mästerlig kombination av intensiv spänning och fascinerande lektion i amerikansk historia. Dennis Lehane står i en klass för sig." (Ingalill Mosander, Aftonbladet). "Den bästa gangsterromanen sedan Gudfadern. Fantastisk historia, chockerande upplösning." (Stephen King).

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789100152338
Titel
Den värld som var vår
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Utgivningsår
2015
Omfång
298 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
160 x 235 mm Ryggbredd 24 mm
Vikt
553 g
Språk
Svenska
Baksidestext
"Den bästa gangsterromanen sedan Gudfadern. Fantastisk historia, chockerande upplösning." Stephen King om Den värld som var vår Året är 1943 och det har gått ett decennium sedan Joe Coughlins fiender mördade hans fru Graciela och slog hans imperium i spillror. Mycket har förändrats. Förbudstiden är förbi, ett nytt världskrig rasar och Joe har lämnat gatan och det hårda gangsterlivet. Numera är han affärsman i Floridas Ybor City, en stöttepelare i det lokala samhället och en engagerad ensamstående far till sonen Tomas. Men under ytan är Joes inflytande i Floridas undre värld oförändrat starkt, med ett kontaktnät som sträcker sig långt utanför den lokala maffians revir. Joes maktposition kan dock inte skydda honom från allt. När han får veta att någon har vågat sätta ett pris på hans huvud utmanas hans tillvaro. Medan nätet dras åt blir Joe mer och mer paranoid och tvingas ifrågasätta allt och alla han tror på. Den värld som var vår är den våldsamma och ödesmättade avslutande delen i Dennis Lehanes historiska trilogi om USA mellan världskrigen. "Min favorit. En mästerlig kombination av intensiv spänning och fascinerande lektion i amerikansk historia. [...] Dennis Lehane står i en klass för sig." Ingalill Mosander, Aftonbladet