Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
En drink före kriget : Kenzie & Gennaro, del 1

En drink före kriget : Kenzie & Gennaro, del 1

Inbunden bok Albert Bonniers Förlag. 1 uppl. 2005. 356 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Mycket fint exemplar. Oläst. Några mycket små hanteringsspår på skyddsomslaget, för övrigt i presentskick. En högt uppsatt politiker erbjuder privatdetektiverna Patrick Kenzie och Angie Gennaro stora pengar för ett litet jobb; att hitta den städerska som påstås ha stulit konfidentiella dokument från stadshuset. Men vad som verkar vara ett enkelt uppdrag blir snabbt mer komplicerat än de kunnat ana när de hittar kvinnan och det står klart att hennes hemlighet är av ett helt annat slag än vad som påståtts. Det hon berättar leder vidare till ett av de blodigaste gängkrigen Boston någonsin skådat. Innan Patrick Kenzie och Angie Gennaro vet ordet av är de djupt indragna i händelseförloppet och både de rivaliserande gängen vill se dem döda. På hemmaplan strävar Patrick fortfarande efter att glömma minnena av sin misshandlande far, medan Angie varje kväll går hem till en make som har en tendens att ge henne blå ögon och blodiga läppar. Båda måste de kämpa för att bli fri från sina personliga demoner medan de desperat söker finna en lösning på den dödsdom de står under. Femte boken som utkommer på svenska av Dennis Lehane är hans debutroman, En drink före kriget. Hela serien om Kenzie och Gennaro: 1. En drink före kriget / 2. Mörker, ta min hand / 3. Ingenting är heligt / 4. Gone, baby, gone / 5. Svart nåd / 6. En mörk välsignelse.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9100107875
Titel
En drink före kriget
Författare
Dennis Lehane
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Utgivningsår
2005
Omfång
356 sidor
Bandtyp
Inbunden
Språk
Svenska
Baksidestext


En högt uppsatt politiker erbjuder privatdetektiverna Patrick Kenzie och Angie Gennaro stora pengar för ett litet jobb; att hitta den städerska som påstås ha stulit konfidentiella dokument från stadshuset. Men vad som verkar vara ett enkelt uppdrag blir snabbt mer komplicerat än de kunnat ana när de hittar kvinnan och det står klart att hennes hemlighet är av ett helt annat slag än vad som påståtts. Det hon berättar leder vidare till ett av de blodigaste gängkrigen Boston någonsin skådat. Innan Patrick Kenzie och Angie Gennaro vet ordet av är de djupt indragna i händelseförloppet och både de rivaliserande gängen vill se dem döda.
 På hemmaplan strävar Patrick fortfarande efter att glömma minnena av sin misshandlande far, medan Angie varje kväll går hem till en make som har en tendens att ge henne blå ögon och blodiga läppar. Båda måste de kämpa för att bli fri från sina demoner medan de desperat söker finna en lösning på den dödsdom de står under.
 En drink före kriget är Dennis Lehanes debutroman och hans femte bok på svenska."Skarp och otäck ... en absolut otrolig historia." Boston Sunday GlobeOm Gone, baby, gone:
"Han skär rakt igenom den gordiska knuten, ett enda snitt med förfärande konsekvenser." DN
”Bländande i sitt slag tammefan! Det är bara att lyfta på mössan.” Borås Tidning Om Patient 67:
"... en svart, lysande roman; skräckinjagande, paranoid och intelligent." Aftonbladet
"En blivande kriminalklassiker!" GTOm Rött regn:
"... den förste amerikan på många år som fått mig att åter lystra till vad en roman faktiskt säger." DN
"Kanske den bästa deckaren någonsin." Dagens Industri