Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Australien . En kulinarisk resa

Australien . En kulinarisk resa

Inbunden bok. Bra Böcker. 1999. 256 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Australien är en stor kontinent med ett rikt och varierat utbud av råvaror: ost och andra jordbruksprodukter från Victoria, fisk och skaldjur från Tasmanien, oliver och vilt från Sydaustralien, ris och vin från New South Wales, tropiska frukter, lamm och saftiga biffar från Queensland. Råvarorna tas om hand av Australiens många talangfulla kockar och resultatet är ett kök som både är rustikt och raffinerat och som hämtar många influenser från Nordeuropa, medelhavsländerna och Sydöstasien. I denna överdådigt illustrerade bok presenterar en av Australiens främsta matskribenter mer än 200 recept från landets olika regioner. Läsaren tas också med på en intresseväckande rundresa i ett land som varje år drar till sig många semestrande svenskar, en reseström som säkerligen kommer att kulminera år 2000 då Olympiska Sommarspelen går av stapeln i Sydney.
Rikt fotoillustrerad i färg.Format 36,3x26,1 cm.Vik 2100 g.Språk: Svenska.Absolut nyskick.(210512))

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9171336222
Titel
Australien : en kulinarisk resa
Författare
Elise Pascoe
Förlag
Bra Böcker
Utgivningsår
1999
Omfång
256 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
261 x 363 mm Ryggbredd 22 mm
Vikt
2001 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Australien är en stor kontinent med ett rikt och varierat utbud av råvaror: ost och andra jordbruksprodukter från Victoria, fisk och skaldjur från Tasmanien, oliver och vilt från Sydaustralien, ris och vin från New South Wales, tropiska frukter, lamm och saftiga biffar från Queensland. Råvarorna tas om hand av Australiens många talangfulla kockar och resultatet är ett kök som både är rustikt och raffinerat och som hämtar många influenser från Nordeuropa, medelhavsländerna och Sydöstasien.

I denna överdådigt illustrerade bok presenterar en av Australiens främsta matskribenter mer än 200 recept från landets olika regioner. Läsaren tas också med på en intresseväckande rundresa i ett land som varje år drar till sig många semestrande svenskar, en reseström som säkerligen kommer att kulminera år 2000 då Olympiska Sommarspelen går av stapeln i Sydney.