Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Låt det spira : en trädgård för själen

Låt det spira : en trädgård för själen

Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2014. 143 sidor.

Mycket gott skick. En utgallrad biblioteksbok, inplastad och med etiketter på pärmen. En del svagare hanteringsspår på pärmen, inlaga i mycket gott skick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789153439806
Titel
Låt det spira : en trädgård för själen
Författare
Ellen Forsström - Angélique Ohlin
Förlag
Ica Bokförlag
Utgivningsår
2014
Omfång
143 sidor
Bandtyp
Halvklotband
Mått
212 x 271 mm Ryggbredd 19 mm
Vikt
797 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Efter en mängd besök i olika trädgårdar upptäckte Ellen Forsström och Angélique Ohlin att en viss typ av trädgård alltid gav dem energi och en känsla av harmoni. Det var aldrig eleganta tomter med räta vinklar eller välansade rabatter som lockade. Nej, det var något annat. Det var rufsig växtlighet, stora sjok av ängsblomster och rosenbuskar som skymde sikten, så att nyfikenheten väcktes. Låt det spira! är en sammanställning av de här betraktelserna och upplevelserna, en trädgårdsbok för dig som är skönhetstörstande romantiker, som drivs av lust, precis som författarna själva. Här släpps grönskan fri!

Vandra runt i trädgårdar som stillsamt flyter ut i den intilliggande naturen, där växter har fått en hjälpsam knuff snarare än tvingats till en plats, och där yviga träd ger behaglig skugga. Den här typen av stor, lummig trädgård går att göra i mindre format och du kan enkelt förvandla en vanlig villatomt till din egen grönskande oas.
Målande beskrivningar varvas med handfasta tips när författarna delar med sig av sina tankar om denna trädgårdstyp, som har älskats i århundraden och vars känsla beskrivits i litteratur ända från medeltiden. Författarna guidar dig med skisser, foton och växtlistor men framförallt med inspiration som i sig bjuder på en stunds stilla avkoppling.

När jag började läsa Låt det spira av Ellen Forsström och Angélique Ohlin fick jag en behaglig rysning över armarna, det händer inte ofta kan jag lova. [...] Se bara till att
skaffa boken och ge er själva en själslig kärlekspuff!
Victoria Skoglund, bloggare på Lantliv