Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Vita spår

Vita spår

Pocketbok Månpocket. 2016. 341 sidor.

Nära nyskick. Ett X2000-tåg står stilla på Norrköpings cenrtalstation i den kalla vinternatten. Ombord har en ung kvinna hittats död. Med sig hade hon en väninna som år spårlöst försvunnen. Vijka är kvinnorna och vart är de på väg?

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789175035130
Titel
Vita spår
Författare
Emelie Schepp
Förlag
Månpocket
Utgivningsår
2016
Omfång
341 sidor
Bandtyp
Pocket
Mått
110 x 178 mm Ryggbredd 21 mm
Vikt
191 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Ett X2000-tåg står stilla på Norrköpings centralstation i den kalla vinternatten. Ombord har en ung kvinna hittats död. Hennes fingrar är blodiga och från munnen droppar ett vitt skum. Det visar sig att kvinnan på tåget inte har rest ensam. Med sig hade hon en väninna som nu är spårlöst försvunnen. Vilka är kvinnorna? Och vad har hänt dem? Ett märkligt fall måste lösas och Jana Berzelius kopplas in som åklagare. Men det dröjer inte länge förrän fallet blir mer personligt än hon har tänkt sig. Återigen ställs hon öga mot öga med sitt dunkla förflutna. När kriminalkommissarie Henrik Levin och hans kollega Mia Bolander får upp ett spår förstår Jana att misstankarna riktas mot en person i hennes absoluta närhet. En man hon helst vill glömma, en man som vet för mycket om henne. För att skydda sitt förflutna måste hon hitta den misstänkte innan polisen gör det.
Ytterligare författare: Schepp, Emelie
Ytterligare designers: Sundberg, Maria