Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Odla i pallkrage

Odla i pallkrage

Inbunden bok Massolit Förlag. 3 uppl. 2014. 95 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag saknas. .Inbunden i dekorerat pappband. Mycket rikt, vackert och instruktivt illustrerad med foton i färg och med markerade faktarutor. EN BOK I PRESENTSKICK!

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789187785986
Titel
Odla i pallkrage
Författare
Eva Robild
Förlag
Massolit Förlag
Utgivningsår
2014
Omfång
95 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
203 x 203 mm Ryggbredd 14 mm
Vikt
462 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Pallkragen passar lika bra i täppan på landet som i villakvarteret och på bakgården i stan. Den kan bli ett permanent inslag i trädgården eller fungera som en tillfällig odlingsyta. Inte att undra på att den i dag är den vanligaste formen för grönsaksodling i mindre skala att odla i pallkrage har blivit en folkrörelse.Pallkragens fiffiga konstruktion och begränsade yta gör det lätt att sätta i gång och lätt att lyckas med odling av grönsaker, sommarblommor, örter, bärbuskar, perenner, lökväxter och faktiskt även snittblommor och medelhavsväxter. Lär dig hur du lyckas med din odling och få inspiration till nya användningsområden i trädgården!"Bra nybörjarbok, bra illustrationer och lätt att förstå."Victoria Skoglund i TV4 Nyhetsmorgon"Jag önskar jag hade haft den här boken när jag byggde upp min köksträdgård förra året. () Eva skriver för nybörjaren och jag gillar det. Inget känns svårt utan snarare lustfyllt och inbjudande. () Är du på väg att starta upp en pallkrage, en liten miniköksträdgård är det här boken för dig."Victoria Skoglund, bloggare på Lantliv