Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Försvunnen
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9100110191
Titel
Försvunnen : roman
Författare
Joy Fielding
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Utgivningsår
2006
Omfång
363 sidor
Bandtyp
Pocket
Mått
111 x 178 mm Ryggbredd 24 mm
Vikt
211 g
Språk
Svenska
Baksidestext


Sju år har gått sedan Cindy Carvers man lämnade henne för en långt yngre kvinna. Hon har inte riktigt kommit över det än. Särskilt inte som hennes äldre dotter Julia i samma veva packade sina väskor och flyttade till sin pappa.
 Men värre ska det bli när den förlorade dottern kommer tillbaka. En septemberdag efter en audition hos en känd Hollywood-regissör försvinner den farligt vackra Julia spårlöst. Under två dramatiska och orostyngda veckor - en mors värsta mardröm - blir Cindy tvungen att ompröva sina relationer till sin omvärld: modern, systern, den yngre dottern och hennes pojkvän, väninnorna och en helt ny man som dyker upp i Cindys liv. Gamla sår rivs upp och nya demoner släpps lös. Varje främling en tänkbar vän, varje vän en möjlig fiende."Hennes böcker är en blandning av Margaret Atwood och Patricia Highsmith. Än en gång har hon skapat en huvudperson man inte glömmer." Globe and Mail