Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Kraschad

Kraschad

Häftad bok Newsmill AB. 2008. 175 sidor.

Mycket gott skick. Baksidestext: Det är en tisdag under den stora finanskrisen hösten 2008, världens börser faller fritt. Marknaden tycks inte ha något golv och i en lägenhet på Folkungagatan ligger journalisten och börsmissbrukaren Fredrik Virtanen gråtande och undrar hur han ska få ihop till sin momsskuld.Under nästan två år har han spekulerat bort 1,3 miljoner, och på mindre än en vecka förlorat ytterligare 200 000 kronor. Allt han äger och lite därtill. "Kraschad" är ett djupt personligt reportage om en hängiven börs-amatörs uppgång och fall, en odyssé som börjar med de första Fermenta-aktierna inhandlade i barndomens småstad, och tar en ände med förskräckelse. På vägen får vi följa författarens möten med börs-mäklare på Manhattan, solkiga stekare på Stureplan, en självbild som blivit gråare än en urtvättad hundralapp - och kärleken.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789186053307
Titel
Kraschad
Författare
Fredrik Virtanen
Förlag
Newsmill AB
Utgivningsår
2008
Bandtyp
Storpocket
Språk
Svenska
Baksidestext
Det är en tisdag under den stora finanskrisen hösten 2008, världens börser faller fritt. Marknaden tycks inte ha något golv och i en lägenhet på Folkungagatan ligger journalisten och börsmissbrukaren Fredrik Virtanen gråtande och undrar hur han ska få ihop till sin momsskuld. Under nästan två år har han spekulerat bort 1,3 miljoner, och på mindre än en vecka förlorat ytterligare 200 000 kronor. Allt han äger och lite därtill. ?Kraschad? är ett djupt personligt reportage om en hängiven börs-amatörs uppgång och fall, en odyssé som börjar med de första Fermenta-aktierna inhandlade i barndomens småstad, och tar en ände med förskräckelse. På vägen får vi följa författarens möten med börs-mäklare på Manhattan, solkiga stekare på Stureplan, en självbild som blivit gråare än en urtvättad hundralapp ? och kärleken.