Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
X-Men Origins: Wolverine / X-Men (2 disc)

X-Men Origins: Wolverine / X-Men (2 disc)

DVD.

Nära nyskick. Fodral i nära nyskick. Dubbeldisc med första X-men-filmen och den första X-men: Origins-filmen i samma fodral på varsin DVD. Svensk utgåva, text svenska, danska, finska, norska, engelska. Rek. från 15 år.
X-MEN ORIGINS: WOLVERINE: 2009. Speltid 103 minuter.
Superhete Hugh Jackman attackerar rollen som Wolverine ännu en gång! Denna adrenalinhöjare sätter sina rakbladsvassa klor i Logan/Wolverines våldsamma och romantiska bakgrund. Vi får veta bakgrunden till hans komplicerade relation med Victor Creed/Sabretooth (Liev Schreiber) och mer om det olycksbådande Weapon X-program som är orsaken till hans ursprungliga raseri. På vägen möter Wolverine andra legendariska mutanter som Deadpool (Ryan Reynolds) och Gambit (Taylor Kitsch). Förbered dig på ett djupare, mörkare och mer spektakulärt kapitel i X-Men-sagan!
X-MEN: 2000: Speltid 100 minuter.
X-Men är ett gäng mutanter som har fötts med speciella egenskaper - några kan förflytta föremål med bara tanken, andra kan döda med en blick. Deras uppgift är att skydda en värld som både fruktar och hatar dem, men de motarbetas av den ondskefulle Magneto. Magneto och de mutanter han samlat kring sig har nämligen ett helt annat mål - att utrota mänskligheten...

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen