Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Vampyrstickning : sticka med inspiration från Twilight, True Blood och Vamp

Vampyrstickning : sticka med inspiration från Twilight, True Blood och Vamp

Inbunden bok Känguru. 1 uppl. 2011. 143 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag saknas. Inbunden i dekorerat pappband och i absolut nyskick. Överdådigt rikt, vackert, instruktivt och pedagogiskt illustrerad med härliga foton i färg och detaljerade teckningar i sv/v. Boken innehåller 28 inspirerande och fantasifulla motiv att sätta stickorna i. Författaren fick inspiration till att designa egna mönster sedan hon läst TWILIGHT-böckerna. EN BOK I PRESENTSKICK!

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789186289423
Titel
Vampyrstickning : sticka med inspiration från Twilight, True Blood och Vamp
Författare
Genevieve Miller
Förlag
Känguru
Utgivningsår
2011
Omfång
143 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
194 x 235 mm Ryggbredd 14 mm
Vikt
588 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Låt dig förtrollas av roliga och blodiga mönster med inspiration från de odödliga varelserna vi älskar att frukta. Om du gillar Twilight, True Blood eller Vampire Diaries är denna samling med 28 fantasifulla och härliga stickprojekt absolut något för dig. Byt skepnad med en varulvsmössa och släpp fram ditt sanna jag Håll kalla vampyrhänder varma med härliga vantar Dölj dina favoritdrycker i små värmare för blodflaskor Det spelar ingen roll om du hör hemma i Transsylvanien eller Hollywood, med plaggen från den här boken håller du dig både varm och snygg. GENEVIEVE MILLER fick inspiration att designa egna stickmönster när hon hade läst Twilight-böckerna. Hon har tre barn och är lyckligt gift med en man som inte har något emot att huset är belamrat med stickor, garn och vampyraccessoarer. Miller bor i Pasadena, Kalifornien.