Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Swept Away (HYR-DVD i utmärkt skick)

Swept Away (HYR-DVD i utmärkt skick)

DVD. 86 minuter. 2002.

Nära nyskick. Fodral i nära nyskick. OBS! Före detta hyrfilm (det står HYR DVD på omslagets framsida), men det är inga etiketter och skicket är utmärkt. Romantisk komedi, tillåten från 7 år. Svensk utgåva, textad på en mängd språk inkl. svenska.
Motsatser dras till varandra på de mest konstiga ställen. MADONNA och ADRIANO GIANNINI spelar huvudrollerna i denna härliga, romantiska komedi av regissören och manusförfattaren Guy Ritchie. Ritchie har här dammat av och gett Lina Wertmullers ”Swept Away” från 1974 en modernare tolkning. Filmen handlar om kärlek, sex och snuskigt rika människor som råkat hamna på en fantastisk paradisö någonstans i Medelhavet.
En förmögen, bortskämd överklasstjej (Madonna) och en stilig man av folket (Giannini), en italiensk fiskare, blir strandsatta på en öde ö där pengar och social status inte längre spelar någon roll. Medan de kämpar för att överleva och försöka tolerera varandra i sitt nyfunna paradis upptäcker de plötsligt att de motvilligt dras till varandra, så häftigt och intensivt att det ibland blir komiskt.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen