Smak på Sápmi - tradition, innovation och framtid
Inbundna böcker. Slow Food Sápmi. 1 uppl. 2014. 126 sidor.
Samiska mattraditioner och recept har traditionellt till stor del varit muntliga. ”Smak på Sápmi” samlar dem på ett nytt sätt, som ingen annan tidigare gjort i Sverige. Boken vill sprida kunskap om samisk mat och fungera som en inspirationskälla till att laga den. Innehållet är skapat av Slow Food Sápmi i samarbete med samiska matprojekt och producenter från svenska Sápmi.
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789198163605
- Titel
- Smak på Sápmi - tradition, innovation och framtid
- Författare
- Harnesk, Victoria
- Förlag
- Slow Food Sápmi
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 126 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 155 x 187 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 334 g
- Språk
- Svenska