Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
K-19 - The Widowmaker/Vittne till mord/Påtaglig fara

K-19 - The Widowmaker/Vittne till mord/Påtaglig fara

DVD.

Mycket gott skick. Fodral i mycket gott skick. 3-Disc. Tre filmer med Harrison Ford. DVD 1 har bara engelsk text. DVD 2 och 3 har text på svenska, danska, norska, finska och engelska.

DVD 1: K-19-The Widowmaker, 2002, 2h 18m, IMDB 6,7. The Widowmaker är en historisk ubåtsfilm från 2002, regisserad och producerad av Kathryn Bigelow, och producerad av Edward S. Feldman, Sigurjon Sighvatsson, Christine Whitaker och Matthias Deyle med manus av Christopher Kyle. En internationell produktion av USA, Storbritannien, Tyskland och Kanada, filmen utspelar sig 1961 och fokuserar sin historia på den sovjetiska ubåten K-19 av hotellklass. I filmen spelar Harrison Ford och Liam Neeson tillsammans med Peter Sarsgaard, Donald Sumpter, Christian Camargo, Michael Gladis och John Shrapnel i biroller.

DVD 2: Vittne till mord (originaltitel: Witness) är en amerikansk film från 1985 i regi av Peter Weir och med Harrison Ford i huvudrollen. Den nominerades till åtta Oscar, för bl.a. bästa film, bästa regi, bästa manliga huvudroll till Ford, bästa filmmusik, bästa foto och bästa scenografi, och vann två för bästa originalmanus och bästa klippning.
Filmdatabasen Internet Movie Database, IMDb ger denna film betyget 7,4.

DVD 3: Påtaglig fara (Clear and Present Danger). Action från 1994 av Philip Noyce med Harrison Ford och Willem Dafoe. Bygger på en roman av Tom Clancy.
Filmdatabasen Internet Movie Database, IMDb ger denna film betyget 6,9.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen