Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
 Det svarta guldet - Tintin nr. 15 i ny numrering

Det svarta guldet - Tintin nr. 15 i ny numrering

Seriealbum

Mycket gott skick. Bonnier Carlsen 2009, 1:a upplagan 3:e tryckningen. Skick: "VG+". Bra begagnat skick. Ryggen har ett svagt brytveck och omslagen är lite tummade. För övrigt stabilt och bra skick med fin inlaga.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789163840425
Titel
Det svarta guldet
Författare
Herge
Förlag
Bonnier Carlsen
Utgivningsår
2005
Omfång
64 sidor
Bandtyp
Häftad
Mått
221 x 296 mm Ryggbredd 6 mm
Vikt
253 g
Språk
Svenska
Baksidestext


En omfattande oljekris leder Tintin och Milou till arablandet Khemed. Tillsammans med mästerdetektiverna Dupond och Dupont blir de brickor i ett spel om makt och olja mellan olika rivaliserande schejker. Kommer lösningen när den busige schejksonen Abdallah blir kidnappad ...?Tintins äventyr skapades av den belgiske serietecknaren Hergé (pseudonym för Georges Remi), som levde 1907-1983. Allt som allt blev det 23 äventyr som tog Tintin och hans vänner över hela jordklotet och ända till månen. Med anledning av Tintins 75-årsjubileum 2004 utges nu hela serien i kronologisk ordning och i en helt ny översättning av Tintinkännaren Björn Wahlberg, som även gjort den digitala textningen. Utgivningstakten är ett album per månad.
 Först 1968 påbörjade Illustrationsförlaget (senare Carlsen/if) sin albumutgivning av Tintins äventyr som visade sig bli en succé. Under åren som gått har serien sammanlagt sålt i snart 5,3 miljoner exemplar i Sverige. I världen ligger den totala försäljningssiffran någonstans runt 200 miljoner exemplar och serien har utgivits i 70 länder på 60 språk.