Honung : maträtter, desserter, bakverk och tips
Inbundna böcker. Artcopy. 1 uppl. 2012. 119 sidor.
I generationer har människan använt honung, bivax, pollen och propolis i hushållet, till matlagning och som husapotek. Här har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Boken innehåller också information om våra svenska honungsorter, andra produkter från bisamhället samt tips för hälsa och skönhet. Läs om det naturliga livsmedlet och de fantastiska bina som ger oss ovärderliga ekosystemtjänster.
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789163717413
- Titel
- Honung : maträtter, desserter, bakverk och tips
- Författare
- Lang, Jakob
- Förlag
- Artcopy
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 119 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 215 x 200 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 490 g
- Språk
- Svenska