Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Hämnaren

Hämnaren

Inbunden bok HarperCollins Nordic. 2018. 397 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Bokhandelsnytt exemplar i presentskick. Oläst. I 1960-talets San Francisco döms den norskättade sextonåringen Danny till livstid för väpnat rån och mordförsök på en polis, och han hamnar på det ökända fängelset Alcatraz. Drygt trettio år senare besöker ett norskt par det nu nedlagda fängelset och får höra historien om den unge norrmannen. I nutidens Fredrikstad begås ett bestialiskt mord, och det verkar som om en seriemördare ligger bakom. Anton Brekke, som degraderats efter att ha åkt fast i en razzia mot en olaglig spelklubb, är en av de första som kommer till mordplatsen. Snart blir det tydligt att det finns kopplingar till den femtio år gamla historien om Danny Hevneren är tredje boken om Anton Brekke.Flyttapå dig, Jon Nesbø!"Stavanger Aftenblad (Norge)Dettakan vara en av höstens bästa böcker. Jan-Erik Fjell tar ett stort kliv i rättriktning. Dagbladet (Norge)Du kommer inte vilja lägga den ifrån dig när du väl har börjat. Adresseavisen (Norge)Jan-ErikFjell levererar än en gång. Moss Avis (Norge)Jan-ErikFjell är ibland enastående när det gäller handling, och de välskrivna scenernafrån USA kan jämföras med de allra bästa i Norden. NattDag (Norge) ---Jan-Erik Fjell har kallats Norges nästa deckarkung. 2010 kom hans första kriminalroman, Angivaren, med kriminalkommissarie Anton Brekke i huvudrollen. Den blev en enorm succé och hyllades av såväl kritiker som läsare och belönades med norska Bokhandlerprisen.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789150931181
Titel
Hämnaren
Författare
Jan-Erik Fjell
Förlag
HarperCollins Nordic
Utgivningsår
2018
Bandtyp
Inbunden
Vikt
500 g
Språk
Svenska
Baksidestext
I 1960-talets San Francisco döms den norskättade sextonåringen Danny till livstid för väpnat rån och mordförsök på en polis, och han hamnar på det ökända fängelset Alcatraz. Drygt trettio år senare besöker ett norskt par det nu nedlagda fängelset och får höra historien om den unge norrmannen. I nutidens Fredrikstad begås ett bestialiskt mord, och det verkar som om en seriemördare ligger bakom. Anton Brekke, som degraderats efter att ha åkt fast i en razzia mot en olaglig spelklubb, är en av de första som kommer till mordplatsen. Snart blir det tydligt att det finns kopplingar till den femtio år gamla historien om Danny Hevneren är andra boken om Anton Brekke. "Flytta på dig Jo Nesbø!" Stavanger Aftenblad "Detta är en deckare av högsta kvalitet, övertygande, trovärdig och inte minst spännande från första sidan" Dagbladet "Han imponerar. Han lyckas fånga läsaren och har skrivit en story med internationell känsla." Fredrikstad Blad --- Jan-Erik Fjell har kallats Norges nästa deckarkung. 2010 kom hans första kriminalroman, Angivaren, med kriminalkommissarie Anton Brekke i huvudrollen. Den blev en enorm succé och hyllades av såväl kritiker som läsare och belönades med norska Bokhandlerprisen.