Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Ta makten över dina pengar : pengar och psykologi

Ta makten över dina pengar : pengar och psykologi

Pocketbok

Nyskick. Det här är en enkel, klok och viktig bok. Jag rekommenderar den ofta till personer jag möter i mitt arbete. Mia Törnblom , författare till bl.a. Självkänsla nu!Nina Jansdotter är personlig coach och författare till er rad självutvecklande böcker, bland andra Livskarriär och Säg nej &amp må bra. Här ger hon sig i kast med ett problem, som för många tar överhanden i vardagen - hur man får ekonomin och pengarna att gå ihop. Vi jämför oss hela tiden med varandra. Pengar och statusprylar blir alltså väldigt tydliga markörer på om man är lyckad och eftertraktad som person. Det gäller att visa upp en snygg fasad och det kan man göra med dyra klockor, märkeskläder och de senaste mobiltelefonerna. Förhållandet till pengar påverkar på olika sätt vår tillvaro, kanske mer än vi vågar erkänna Nina Jansdotter hjälper oss att få ett sundare förhållande till pengar. Hon beskriver sex pengapersonligheter som vi i olika grad präglas av och som bestämmer hur vi ser på pengar och förklarar vad vi kan göra när de börjar styra för mycket av vår tillvaro. Lättfattligt lär hon oss att prata mer konstruktivt om problemen och visar hur vi kan förändra våra tankar kring pengar.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789185625086
Titel
Ta makten över dina pengar : pengar och psykologi
Författare
Nina Jansdotter
Förlag
Pocketförlaget
Utgivningsår
2007
Omfång
196 sidor
Bandtyp
Pocket
Mått
109 x 177 mm Ryggbredd 15 mm
Vikt
152 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Det här är en enkel, klok och viktig bok. Jag rekommenderar den ofta till personer jag möter i mitt arbete." Mia Törnblom, författare till bl.a. Självkänsla nu! Nina Jansdotter är personlig coach och författare till er rad självutvecklande böcker, bland andra Livskarriär och Säg nej & må bra. Här ger hon sig i kast med ett problem, som för många tar överhanden i vardagen - hur man får ekonomin och pengarna att gå ihop. Vi jämför oss hela tiden med varandra. Pengar och statusprylar blir alltså väldigt tydliga markörer på om man är lyckad och eftertraktad som person. Det gäller att visa upp en snygg fasad och det kan man göra med dyra klockor, märkeskläder och de senaste mobiltelefonerna. Förhållandet till pengar påverkar på olika sätt vår tillvaro, kanske mer än vi vågar erkänna Nina Jansdotter hjälper oss att få ett sundare förhållande till pengar. Hon beskriver sex pengapersonligheter som vi i olika grad präglas av och som bestämmer hur vi ser på pengar och förklarar vad vi kan göra när de börjar styra för mycket av vår tillvaro. Lättfattligt lär hon oss att prata mer konstruktivt om problemen och visar hur vi kan förändra våra tankar kring pengar.