Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Ina och trädandarna

Ina och trädandarna

Inbunden bok

Mycket gott skick. Alvina förlag och produktion AB. 2013. opaginerad. Inbunden. Ina tar hjälp av sin fantasi och naturens skatter när hon kämpar med att förstå treans gångertabell. En berättelse för den som behöver hjälp med att knyta ihop matematikens abstrakta tänkande med sådant som går att ta på. Eller för den som gillar äventyr och helt enkelt tycker om att räkna saker.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789186391171
Titel
Ina och trädandarna
Författare
Jessika Berglund - Caroline Röstlund
Förlag
Alvina förlag och produktion AB
Utgivningsår
2013
Omfång
28 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
297 x 210 mm Ryggbredd 5 mm
Vikt
365 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Ina kan inte koncentrera sig på mattelektionen. Alla andra vet vad de ska göra, men hon får ingenting gjort. När det äntligen blir rast, går hon till sin träddunge på skolgården. Där bor hennes vänner, de tre trädandarna Vide, Hassel och Syren. De pratar ett eget, hemligt trädande-språk och tycker väldigt mycket om att få presenter. Men pärlorna som Ina har med sig går inte att fördela jämnt. Och det måste vara rättvist. Faktiskt! Tillsammans ger sig Ina och trädandarna ut på äventyr för att leta skatter, lika många till varje trädande: tre pärlor, sex kastanjeskal, nio smultron, tolv sniglar... Ina simmar för att plocka femton näckrosor och efter en vild flottfärd kommer de ända till havet. När de tre trädandarna till slut somnar under trettion stjärnor går Ina tillbaka in i klassrummet. Och matematiken känns plötsligt mycket enklare. I Ina och trädandarna tar Ina hjälp av sin fantasi och naturens skatter när hon kämpar med att förstå treans gångertabell. En berättelse för den som behöver hjälp med att knyta ihop matematikens abstrakta tänkande med sådant som går att ta på. Eller för den som gillar äventyr och helt enkelt tycker om att räkna saker. Ina och trädandarna är resultatet av ett unikt samarbete mellan Jessika Berglund och Caroline Röstlund, där båda tillsammans har gjort bilderna och skrivit texten. Miljömärkt med Svanen och FSC.