Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Sushi på svenska

Sushi på svenska

Inbunden bok. 2005. 192 sidor.

Nyskick. Det här är sushikokboken som utgår från svenska råvaror. Inte bara färsk svensk fisk utan även mindre ortodoxa ingredienser som kyckling, oxfilé, svamp och vilt. Förutom recepten och de allmänna råden får du också avsnitt om knivar och hur man skär, om sake med mera. Ur innehållet: - Bra att veta - Det här behöver du - Sushiris - Nigiri - Maki - Noromaki - Hosomaki - Temaki - Gunkanmaki - Uranmaki - Oshibako - Sashimi - Shiratzi - Såser - New style - Barnens sushi - Grunderna - Vett & Etikett - Sake - Yasuragi - Ordlista.
.Laminatband.Rikt
illustrerad i färg.Format 26x21,6 cm.Vikt 1000 g.Språk: Svenska.Absolut nyskick.(so18)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9151845350
Titel
Sushi på svenska
Författare
Joakim Lundblad
Förlag
Prisma
Utgivningsår
2005
Omfång
192 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
210 x 255 mm Ryggbredd 17 mm
Vikt
890 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Det här är sushikokboken som utgår från svenska råvaror. Inte bara färsk svensk fisk utan även mindre ortodoxa ingredienser som kyckling, oxfilé, svamp och vilt. Förutom recepten och de allmänna råden får du också avsnitt om knivar och hur man skär, om sake med mera.
Ur innehållet:
- Bra att veta - Det här behöver du - Sushiris - Nigiri - Maki - Noromaki - Hosomaki - Temaki - Gunkanmaki - Uranmaki - Oshibako - Sashimi - Shiratzi - Såser - New style - Barnens sushi - Grunderna - Vett & Etikett - Sake - Yasuragi - Ordlista

Sushi på svenska är producerad av Annannas Kommunikation och utgiven i samarbete med Hasseludden Konferens & Yasuragi. Boken är rikt illustrerad med matbilder i färg (foto: Helén Pe) samt färgsprakande miljöbilder tagna på plats i Japan (foto: Francesco Valentino).