Sushi på svenska
Inbunden bok. 2005. 192 sidor.
Nyskick.
Det här är sushikokboken som utgår från svenska råvaror. Inte bara färsk svensk fisk utan även mindre ortodoxa ingredienser som kyckling, oxfilé, svamp och vilt. Förutom recepten och de allmänna råden får du också avsnitt om knivar och hur man skär, om sake med mera. Ur innehållet: - Bra att veta - Det här behöver du - Sushiris - Nigiri - Maki - Noromaki - Hosomaki - Temaki - Gunkanmaki - Uranmaki - Oshibako - Sashimi - Shiratzi - Såser - New style - Barnens sushi - Grunderna - Vett & Etikett - Sake - Yasuragi - Ordlista.
.Laminatband.Rikt
illustrerad i färg.Format 26x21,6 cm.Vikt 1000 g.Språk: Svenska.Absolut nyskick.(so18)
Förlagsfakta
- ISBN
- 9151845350
- Titel
- Sushi på svenska
- Författare
- Joakim Lundblad
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 255 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 890 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det här är sushikokboken som utgår från svenska råvaror. Inte bara färsk svensk fisk utan även mindre ortodoxa ingredienser som kyckling, oxfilé, svamp och vilt. Förutom recepten och de allmänna råden får du också avsnitt om knivar och hur man skär, om sake med mera.
Ur innehållet:
- Bra att veta - Det här behöver du - Sushiris - Nigiri - Maki - Noromaki - Hosomaki - Temaki - Gunkanmaki - Uranmaki - Oshibako - Sashimi - Shiratzi - Såser - New style - Barnens sushi - Grunderna - Vett & Etikett - Sake - Yasuragi - Ordlista
Sushi på svenska är producerad av Annannas Kommunikation och utgiven i samarbete med Hasseludden Konferens & Yasuragi. Boken är rikt illustrerad med matbilder i färg (foto: Helén Pe) samt färgsprakande miljöbilder tagna på plats i Japan (foto: Francesco Valentino).