Choklad : desserter, kakor och varmrätter
Inbunden bok. Damm förlag. 1 uppl. 2006. 127 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag saknas. Fint exemplar
Förlagsfakta
- ISBN
- 9171302522
- Titel
- Choklad : desserter, kakor och varmrätter
- Författare
- Joanna Farrow
- Förlag
- Damm förlag
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 127 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 166 x 280 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 590 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- CHOKLAD desserter, kakor & varmrätter
av Joanna Farrow
Det sägs att choklad är nyttigt. Låt oss hoppas att det är sant, för de läckra recepten i CHOKLAD är helt omöjliga att motstå! Här finns riktiga önskedesserter, kakor, konfekt och drycker, men också varmrätter där choklad använts som smakförhöjande krydda.
I boken ges också tydliga beskrivningar av hur man enkelt gör dekorationer på samma sätt som proffsen. Många av recepten i CHOKLAD är illustrerade med steg för steg-bilder som tydligt visar hur man går tillväga.
CHOKLAD ingår i samma kokboksserie som SÅSER och PAJER.