Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Uppståndelsen

Uppståndelsen

Inbunden bok Minotaur. 2007. 609 sidor.

Gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789185283446
Titel
Uppståndelsen
Författare
John Matthews
Förlag
Minotaur
Utgivningsår
2007
Omfång
609 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
145 x 215 mm Ryggbredd 46 mm
Vikt
810 g
Språk
Svenska
Baksidestext


Det är någonting som inte stämmer. Men vad? Tankarna plågar advokaten Jac McElroy. Tiden är knapp och hoppet är så gott som ute. Varje litet halmstrå måste greppas, det är han smärtsamt medveten om. Vad han ännu inte är medveten om – men snart kommer att bli – är att han kan få betala med sitt liv för att hitta sanningen. 
 
Larry Durrant är dömd till döden för ett brutalt rånmord på en miljonärshustru och efter elva år i fängelse närmar sig verkställandet av dödsdomen. Han är uppgiven, trött på livet och ser döden som en räddning, inte en förbannelse. Men nu är hans fall uppe för en sista rättslig prövning, en prövning som den unge McElroy ska ta hand om. 
 
McElroy har fått uppdraget på grund av att det är ganska meningslöst – ingen av hans äldre kollegor vill komma i närheten av det. Folk förväntar sig en rutinmässig insats, inte att McElroy ska engagera sig så helhjärtat i fallet, och därför höjs många ögonbryn när så sker. Men det är inte bara på den egna firman som man bevakar den unge advokatens förehavanden. Ett enda snedsteg och han måste röjas ur vägen 
 
Plötsligt får McElroy ett e-postmeddelande som säger att Durrant är oskyldig. Frågorna hopar sig: Vem har skickat meddelandet? Är det äkta? Kan Durrant vara dömd för ett brott han inte begått? Tiden börjar rinna ut – avrättningen kommer allt närmare och bara att hålla Durrant vid liv länge nog ser ut att bli en utmaning. Sakta men säkert stiger spänningen till ytan. Förändringens tid är här.