Konsten att njuta av vin - Hur man väljer, serverar, lagrar de godaste vinerna
Innehåll:Att öppna buteljen, Att lagra vin, Att dekantera och servera, Att bedöma vin, Vintyper, Vinet och maten, Restaurangtaktik, Särskilda tillfällen, Ordlista. Allt du behöver veta för att upskatta vin på rätt sätt.
Esselte kartor 1986.Inbunden. 144 sidor.Laminatband. Illustrerad i färg.Format22,5x12,5 cm.Vikt 350 g.Språk:Svenska.Absolut nyskick.Frakt och förpackning 30 kronor.(Sverige).
Förlagsfakta
- ISBN
- 9170582599
- Titel
- Konsten att njuta av vin : förstå sig på, lagra, servera, beställa : njut varje glas till sista droppen
- Författare
- Johnson, Hugh - Thölén, Eivor - Thölén, Lennart
- Förlag
- Stockholm : Esselte kartor
- Språk
- Svenska