Arctic heat : modern svensk het mat
Häftad bok. Prisma. 1 uppl. 1998. 224 sidor.
Nyskick.
Jonas Borssén är Sveriges hetaste kock. Intresset för chilepeppar och heta smaker föddes i början av 1980-talet. Sedan dess har han specialiserat sig på het mat med chilefrukter från hela världen.
All kunskap och god mat har han samlat i flera mycket uppskattade böcker om mat med chilipeppar och andra kryddor. Jonas har också ett stort intresse för vin och en god smak för vin till het mat.
Vad sägs om kryddiga latinamerikanska piroger med renskav och serverade medorientalisk ingefärs- och rabarberchutney, rårörda lingon och pepparrot eller en Arctic Heat Martini?
Inspirerande recept och intressanta faktauppgifter blandas med kitsch och kuriosa.
Förlagsfakta
- ISBN
- 9151832666
- Titel
- Arctic heat : modern svensk het mat
- Författare
- Jonas Borssén
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 1998
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Övrigt
- Vikt
- 838 g
- Språk
- Svenska