Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Arctic heat : modern svensk het mat

Arctic heat : modern svensk het mat

Häftad bok. Prisma. 1 uppl. 1998. 224 sidor.

Nyskick. Jonas Borssén är Sveriges hetaste kock. Intresset för chilepeppar och heta smaker föddes i början av 1980-talet. Sedan dess har han specialiserat sig på het mat med chilefrukter från hela världen.
All kunskap och god mat har han samlat i flera mycket uppskattade böcker om mat med chilipeppar och andra kryddor. Jonas har också ett stort intresse för vin och en god smak för vin till het mat.
Vad sägs om kryddiga latinamerikanska piroger med renskav och serverade medorientalisk ingefärs- och rabarberchutney, rårörda lingon och pepparrot eller en Arctic Heat Martini?
Inspirerande recept och intressanta faktauppgifter blandas med kitsch och kuriosa.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9151832666
Titel
Arctic heat : modern svensk het mat
Författare
Jonas Borssén
Förlag
Prisma
Utgivningsår
1998
Omfång
224 sidor
Bandtyp
Övrigt
Vikt
838 g
Språk
Svenska