Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Handbok i styckning och saltning för kött- och charkuteriaffärer

Handbok i styckning och saltning för kött- och charkuteriaffärer

Inbunden bok.

Gott skick. Eget förlag 1939. 106, (2) s. Klotband. Illustrerad i sv/v. En bit i nedre marginalen på ett blad har inte hängt med när inlagan skars och sticker ut lite och har fått någon rynka. Liten fläck på främre omslaget. Lite anlupna ryggslut. 19,6x12,8x0,8 cm, 184 g

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK