Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Friterat : konsten att fritera allt!

Friterat : konsten att fritera allt!

Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2019. 155 sidor.

Nära nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789113075952
Titel
Friterat : konsten att fritera allt!
Författare
Kühlhorn, Paul
Förlag
Norstedts
Utgivningsår
2019
Omfång
155 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
178 x 250 mm Ryggbredd 21 mm
Vikt
641 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Paul Kühlhorn älskar att fritera. Han gör det dessutom så bra att han tog sig till topp fyra i tv-programmet Sveriges mästerkock 2016. "Jag friterar allt som går att käka: glass, frukt, ägg", berättade han för domarna. "Jag fick en fritös av min fru Eva julen 2014 och den har inte hunnit svalna sedan dess, hela kvarteret där vi bor är täckt i en hinna av fett."

Nu ger Paul och Eva ut en bok späckad med recept på friterat. Du får reda på hur du bäst friterar klassiker som pommes frites, chicken nuggets, lökringar och munkar, men också mer ovanliga råvaror som ostron och avokado. Författarna lär dig även sådant du kanske funderat på: Vad händer på en kemisk nivå när man friterar? Och hur viker man vårrullar egentligen, på vilket sätt skär man perfekta pommes frites, hur panerar man? Självklart hittar du också recept på fräscha tillbehör som såser, dipper och sallader.

Den här boken är ett måste för alla som gillar friterat!