Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Det vilda smörgåsbordet

Det vilda smörgåsbordet

Inbunden bok. Max Ström. 2023. 192 sidor.

Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// Smörgåsbord är lika med fest!

I boken "Det vilda smörgåsbordet" bjuder mästerkockarna Gert Klötzke och Niclas Wahlström på viltbuffé. Här finns mängder av recept på allt det goda från skog och sjö, som grönsaker, svamp och bär ur den svenska floran och fisk från insjöar och Östersjön. Alla sorters viltkött tillagas på en mängd sätt för att ta tillvara så mycket som möjligt av viltet. Mer klimatsmart kan det inte bli, än att använda våra fantastiska lokala råvaror.

Kockarna delar också sina bästa tips på hur man saltar, gravar och röker mat, beskriver hur man gör korv och paté eller lägger in sill och ger förslag på rätter för de olika turerna på ett smörgåsbord.

Bjud på en handfull smårätter eller duka upp till kalas. Välkommen till ett vilt smörgåsbord – med guldkant!

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789171265883
Titel
Det vilda smörgåsbordet
Författare
Klötzke, Gert
Förlag
Max Ström
Utgivningsår
2023
Omfång
192 sidor
Bandtyp
Halvklotband
Mått
202 x 270 mm Ryggbredd 25 mm
Vikt
912 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Vinnare av Måltidsakademins pris 2023 i kategorin: ”À la Carte – Best Chef Books” samt3:e plats iGourmand Cookbook Awards 2023 i kategorin Best Photography!Smörgåsbord är lika med fest!I boken "Det vilda smörgåsbordet" bjuder mästerkockarna Gert Klötzke och Niclas Wahlström på viltbuffé. Här finns mängder av recept på allt det goda från skog och sjö, som grönsaker, svamp och bär ur den svenska floran och fisk från insjöar och Östersjön. Alla sorters viltkött tillagas på en mängd sätt för att ta tillvara så mycket som möjligt av viltet. Mer klimatsmart kan det inte bli, än att använda våra fantastiska lokala råvaror.Kockarna delar också sina bästa tips på hur man saltar, gravar och röker mat, beskriver hur man gör korv och paté eller lägger in sill och ger förslag på rätter för de olika turerna på ett smörgåsbord.Bjud på en handfull smårätter eller duka upp till kalas. Välkommen till ett vilt smörgåsbord – med guldkant!