Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Behandla dig själv : med massage, akupressur och zonterapi

Behandla dig själv : med massage, akupressur och zonterapi

Häftad bok Ica Bokförlag. 1 uppl. 2005. 96 sidor sidor.

Nyskick. Rikligt bildillustrerad. Här visas 100 metoder hur du själv kan lindra allt från mental stress, huvudvärk och stela leder, plus en massa annat. Slut på förlag.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789153427278
Titel
Behandla dig själv : med massage, akupressur och zonterapi
Författare
Kristine Kaoverii Weber
Förlag
Ica Bokförlag
Utgivningsår
2005
Omfång
96 sidor
Bandtyp
Danskt band
Mått
196 x 263 mm Ryggbredd 7 mm
Vikt
388 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Syftet med den här opretentiösa handboken är att vara ett alternativ till värktabletter och dylikt, när man plötsligt får ont någonstans eller råkar ut för mindre krämpor på jobbet, i hemmet eller på resor. Teknikerna, massage, akupressur och zonterapi, fokuserar på lättillgängliga delar av kroppen, dvs. händer och fötter, ansikte och huvud, nacke, axlar och ländrygg. Varje teknik beskrivs på ett enkelt sätt och är illustrerad med en färgteckning eller ett färgfoto. Boken inleder med lite historik och hur man använder den. Därefter presenteras massageteknikerna. Sedan följer olika symtom, som ängslan och oro, artrit, andningsproblem, musarm och andra besvär orsakade av datoranvändning, förstoppning, trötta ögon, baksmälla, huvudvärk etc., och hur man behandlar dem. Boken avslutar med Do-in, ett asiatiskt självhjälpsprogram, där man knackar igång meridianerna för att komma igång på morgonen. Författaren är diplomerad kroppsterapeut med österländsk inriktning och har studerat bodywork-terapi i 13 år. Hon är också massage- och yogainstruktör och har utbildning i akupressur och shiatsu.