Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Format - Kokboken

Format - Kokboken

Inbunden bok. Max Ström. 1997. 192 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Tjock kokbok med nytänkande recept för alla smaker. Mer variation i typen av recept än de flesta kokböcker.

Det finns fler mat- och kokböcker ute nu bland mina övriga annonser och även mycket annat. Titta gärna efter mer.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9197257451
Titel
Format - Kokboken
Författare
Landqvist, Malin
Förlag
Max Ström
Utgivningsår
1997
Omfång
192 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
237 x 286 mm Ryggbredd 24 mm
Vikt
1237 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Format blev på tre år en av Stockholms populäraste restauranger. Krögarna Malin Landqvist och Lotta Seipel fick med sitt originella och personliga kök stockholmarna att vallfärda till det lilla huset på Skeppsholmen mitt i stan. Trots sina relativt unga år så har de fått flera gastronomiska utmärkelser för sin matlagning. Att beskriva deras koncept är inte helt lätt, men om man tar en portion svensk husmanskost, en portion medelhav och en stor portion kreativitet och humor så kanske det ger en aning om Formats kök. Malin och Lotta har nu gått vidare mot nya utmaningar men Format lever vidare i köken hos dem som har kokboken. Formats kokbok innehåller över 130 av de bästa recepten, presenterade med färgfotografier av Ulf Svensson. Insprängt mellan de olika matavsnitten ligger Petter Karlssons texter om maten, krögarna, restaurangen och dess gäster, med svartvita reportagebilder av Paul Hansen. Formgivningen är signerad Patric Leo.