Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Delfinernas sång

Delfinernas sång

Inbunden bok B Wahlströms. 1 uppl. 2008. 227 sidor.

Gott skick. Hanteringsspår på pärmen. Aningen stukade ryggändar. Stötta hörn. Stötmärken på pärnens nederkant. Fin inlaga.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789132152887
Titel
Delfinernas sång
Författare
Lauren St John
Förlag
B Wahlströms
Utgivningsår
2008
Omfång
227 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
141 x 210 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
352 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Delfiner som i massvis kastar sig upp på stränder för att dö är ett fenomen som förbryllar zoologer över hela världen. Den sorgliga synen kommer också att möta den ­elvaåriga flickan Martine som bor i Sydafrika. Delfinernas sång är fortsättningen på Den vita giraffen (2007). Martine har nu lärt sig mycket om den afrikanska naturen och insett att hon har förmågan att kommunicera med djur. Tillsammans med sina klasskamrater reser hon med båt för att studera delfiner, valar och hajar på väg mot Mozambique. Men efter en storm som får båten att kapsejsa vaknar Martine och några av hennes klasskamrater upp på en öde strand. De har räddats av delfiner. Nu måste barnen överleva på ön och samtidigt försöka lösa gåtan med de hundratals delfiner som simmar upp på stränderna för att dö. Kan Martines mod och förnuft rädda delfinerna? Och hur ska hon finna vägen hem till Sawubona och sin älskade vita giraff? Bilderna, ljuden och dofterna av Afrikas natur är ständigt närvarande, och i förlängningen den magiska förtrollning som de utövar. Författaren och journalisten ­Lauren St John växte upp på en farm i Zimbabwe. Många av upplevelserna har inspirerat till hennes första barnbok - inte minst hade hon en giraff som husdjur. Både Den vita ­giraffen och Delfinernas sång har fått ett fantastiskt mottagande i England, både bland läsare och kritiker. 13 länder har köpt rättigheterna och en filmatisering är också på gång.