Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Die Hard 4.0 (2-disc)

Die Hard 4.0 (2-disc)

DVD.

Nyskick. Fodral i nyskick. Textat på svenska, danska, norska, finska och engelska
Die Hard 4.0 (Live Free or Die Hard i Nordamerika) är en amerikansk actionfilm som hade biopremiär 2007, regisserad av Len Wiseman med Bruce Willis i huvudrollen som John McClane.
Filmdatabasen Internet Movie Database, IMDb ger denna film betyget 7,1.
Die Hard 4.0 är den fjärde filmen i Die Hard-serien. Den utspelas 19 år efter den första filmen. John McClane möter ett gäng internetterrorister.

Handlingen är baserad på en idé som filmförfattaren från Die Hard 2, Doug Richardson, berättade för Willis medan de arbetade tillsammans med filmen Gisslan. I en intervju för Empire Magazine sade Willis att filmen skulle heta Die Hard 4.0 på grund av att den kretsar kring datorer. Han sade dock senare enligt IGN att filmen i stället skulle heta Die Hard: Reset. 20th Century Fox meddelade att titeln var Die Hard 4.0 och att den skulle ha premiär 29 juni 2007 och att filminspelningen skulle börja i september 2006.

John McClane är en missförstådd polis, vars familj har övergett honom. Hans dotter har tagit moderns efternamn. Hon vill inte prata med honom och han bråkar med hennes pojkvän. Samtidigt slår terroristen Thomas Gabriel ut USA:s hela datanätverk och alla elkraftverk med hjälp av några hackers och några franska legosoldater. Deras mål är att de skall föra över alla pengar från banker, statliga myndigheter och företag till sig själva. Nu är det upp till John McClane att tillsammans med hackern Matthew Farrell stoppa skurkarna och förhindra att hela USA blir bankrutt.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen