Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Hårdkokta fakta om ägg

Hårdkokta fakta om ägg

Inbunden bok

Nära nyskick. Opal. 2013. 45 s. Inbunden. Vi får lära oss hur ägg blir till, hur de är uppbyggda, vilka som ruvas, vad som händer med de ägg som inte ruvas. Intressanta fakta från andra länder om deras traditioner, om påskägg och information kring ägg från historiska tider finns också med. Och så några recept och lite pyssel, förstås.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789172995963
Titel
Hårdkokta fakta om ägg
Författare
Lena Sjöberg
Förlag
Opal
Utgivningsår
2013
Omfång
45 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
248 x 260 mm Ryggbredd 10 mm
Vikt
430 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Rolig och spännande fakta om ägg: hönsägg och andra fågelägg, insektsägg, reptilägg och mer. Vi får lära oss hur ägg blir till, hur de är uppbyggda, vilka som ruvas, vad som händer med de ägg som inte ruvas. Intressanta fakta från andra länder om deras traditioner, om påskägg och information kring ägg från historiska tider finns också med. Och så några recept och lite pyssel, förstås. En bok i vilken det finns något för hela familjen. Den flerfaldigt prisbelönade illustratören Lena Sjöberg har med sin kärlek till detaljer i text och bild lyckats skapa en bok som man gärna bläddrar i, om och om igen. Hårdkokta fakta om ägg vann Årets Svenska Måltidslitteratur 2013 i kategorin Barn & Mat som delas ut av Måltidsakademien. Juryns motivering: "Hårdkokta fakta om ägg ger både liten som stor häftiga kunskaper om alla sorters ägg. Vi får svar på hur kycklingen kan andas i äggskalet, om det finns ägg i rymden och vad som händer med ägg som ruvas, allt härligt illustrerat av Lena Sjöberg."