Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Utan ett spår

Utan ett spår

Inbunden bok Massolit Förlag. 2017. 351 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Bokhandelsnytt exemplar i presentskick. Oläst. En fängslande historia om mod, vänskap och kärlek Det är kröningsdag för drottning Elizabeth II, och i den lilla byn Somerset är firandet i full gång. Men Molly Heywoods vän Cassie finns inte att hitta någonstans. Molly beger sig till vännens stuga, där hon gör en chockerande upptäckt: Cassie är död och hennes sexåriga dotter Petal är försvunnen. Den enda ledtråden Molly hittar är ett brev från London, där Cassie en gång bodde. Molly bestämmer sig för att åka dit i hopp om att hitta fler ledtrådar som kan föra henne till det saknade barnet. Men ju djupare spåren leder henne ner i det dunkla liv som Cassie lämnat efter sig, desto farligare blir hennes resa. Hon har redan gett upp allt för att hitta Petal men kommer hon också att riskera sitt liv? "En värmande och suggestiv berättelse som är en verklig fröjd att läsa." (The Sun). "En berättelse som driver snabbt framåt, en typisk Pearse-roman som kommer att glädja hennes armé av läsare." (Daily Mail). "Ännu en storartad roman av Lesley Pearse." (Woman Magazine).

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789176790625
Titel
Utan ett spår
Författare
Lesley Pearse
Förlag
Massolit Förlag
Utgivningsår
2017
Omfång
351 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
160 x 235 mm Ryggbredd 26 mm
Vikt
560 g
Språk
Svenska
Baksidestext
En fängslande historia om mod, vänskap och kärlek Det är kröningsdag för drottning Elizabeth II, och i den lilla byn Somerset är firandet i full gång. Men Molly Heywoods vän Cassie finns inte att hitta någonstans. Molly beger sig till vännens stuga, där hon gör en chockerande upptäckt: Cassie är död och hennes sexåriga dotter Petal är försvunnen. Den enda ledtråden Molly hittar är ett brev från London, där Cassie en gång bodde. Molly bestämmer sig för att åka dit i hopp om att hitta fler ledtrådar som kan föra henne till det saknade barnet. Men ju djupare spåren leder henne ner i det dunkla liv som Cassie lämnat efter sig, desto farligare blir hennes resa. Hon har redan gett upp allt för att hitta Petal men kommer hon också att riskera sitt liv? "En värmande och suggestiv berättelse som är en verklig fröjd att läsa"The Sun "En berättelse som driver snabbt framåt, en typisk Pearse-roman som kommer att glädja hennes armé av läsare.Daily Mail "Måste ha"Sunday Express "Ännu en storartad roman av Lesley Pearse"Woman Magazine