Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Donjon 2 - Slagsmålskungen

Donjon 2 - Slagsmålskungen

Seriealbum. 2006.

Nyskick. Ny bok.
"Donjon" är en satir, men både spännande och allvarlig, precis som den genre den parodierar. Sålunda något så ovanligt som en allålderserie som kan uppskattas av de flesta - alldeles oavsett om man är intresserad av fantasy och rollspelsvärldar. I denna andra del av serien måste ankan Herbert lära sig att slåss, annars kommer han att förlora sitt jobb i Donjon. Då han inte få dra ödets svärd, som hamnade hos honom mer eller mindre av misstag, och inte något annat vapen heller, så får han lära sig att slåss med träpinnar och fjädrar. Herberts palt tröttar ut sig och råkar illa ut, och jätten Sonja visar sig vara mycket förälskad i den lilla ankan, krokodilen Marvin blir avis.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9197591971
Titel
Donjon 2 - Slagsmålskungen
Författare
Lewis Trondheim - Joann Sfar
Förlag
Komika Förlag
Utgivningsår
2006
Omfång
48 sidor
Bandtyp
Häftad
Mått
210 x 297 mm Ryggbredd 4 mm
Vikt
214 g
Språk
Svenska
Baksidestext
När Lewis Trondheim och Joann Sfar skapade serien Donjon kunde de nog aldrig tro att denna fantasy och rollspelsparodi skulle bli en så stor succsé, och dessutom lyckas ta sig ända till USA det är inte många franska serier som lyckats bli utgivna på andra sidan Atlanten, och där dessutom bli utnämnd till en av de årets bästa serier.

I denna andra del av serien måste ankan Herbert lära sig att slåss, annars kommer han att förlora sitt jobb i Donjon. Då han inte få dra ödets svärd, som hamnade hos honom mer eller mindre av misstag, och inte något annat vapen heller, så får han lära sig att slåss med träpinnar och fjädrar. Herberts palt tröttar ut sig och råkar illa ut, och jätten Sonja visar sig vara mycket förälskad i den lilla ankan, krokodilen Marvin blir avis.