Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Hungerhuset

Hungerhuset

Seriealbum 2011.

Mycket gott skick. Kolik Förlag. 125 sidor. 160 x 232 mm. Inbunden -- Systrarna Elsa och Fredrike vantrivs hos sina fosterföräldrar i villaområdet. Trots de vuxnas varningsord ger sig flickorna av för att hitta ett förfallet ödehus som ligger djupt inne i skogen. Systrarna anar inte att huset väntar på dem, med en hunger som hotar att utplåna dem. Hungerhuset är en kuslig spökhistoria berättad i skarpa, vackra bilder. Den handlar om systerskapets närhet och fiendeskap, och om en kärlek som trotsar döden. Loka Kanarp (f 1983) är serietecknare och illustratör. Hon har tidigare publicerat Till mina vänner och ovänner och Pärlor och patroner - 60 historiska kvinnoporträtt. C/M Edenborg (f 1967) är doktor i idéhistoria och bokförläggare. Han har skrivit en rad böcker om allt från alkemi till erotik.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789186509095
Titel
Hungerhuset
Författare
Loka Kanarp - Carl-Michael Edenborg
Förlag
Kolik Förlag
Utgivningsår
2011
Omfång
125 sidor
Bandtyp
Häftad
Mått
160 x 232 mm Ryggbredd 17 mm
Vikt
488 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Systrarna Elsa och Fredrike vantrivs hos sina fosterföräldrar i villaområdet. Trots de vuxnas varningsord ger sig flickorna av för att hitta ett förfallet ödehus som ligger djupt inne i skogen. Systrarna anar inte att huset väntar på dem, med en hunger som hotar att utplåna dem.
Hungerhuset är en kuslig spökhistoria berättad i skarpa, vackra bilder. Den handlar om systerskapets närhet och fiendeskap, och om en kärlek som trotsar döden.

Loka Kanarp (f 1983) är serietecknare och illustratör. Hon har tidigare publicerat Till mina vänner och ovänner och Pärlor och patroner - 60 historiska kvinnoporträtt.
C/M Edenborg (f 1967) är doktor i idéhistoria och bokförläggare. Han har skrivit en rad böcker om allt från alkemi till erotik.