Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Nya nordiska köket - naturen, smakerna och filosofin

Nya nordiska köket - naturen, smakerna och filosofin

Inbunden bok.

Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Norstedts. 2014. 235s. Hälsning fårn författarinnen på titelbladet. Rikt fotoillustrerad i färg. Beskrivning: Beskrivning Vinnare i Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 i kategorin "Nordisk måltidslitteratur". Vinnare i The Gourmand World Cookbook Awards 2016 som Bästa skandinaviska kokbok Nordisk matlagning är bäst i världen och matintresserade från hela världen reser hit speciellt för att besöka krogar som Restaurang Frantzén, Noma och Fäviken. Nya nordiska köket är en hyllning till allt som gör vår mat så speciell - de naturliga råvarorna från skog och mark, odlade grödor och uppfödda djur från ett allt mer ekologiskt jordbruk, och fisken från våra rena och kalla hav och många insjöar. I den här boken träffar vi bland annat Claus Meyer, grundaren till Noma och en förgrundsperson inom den nya nordiska matlagningen, vi går på promenad i skogen med Roland Rittman, en hängiven epert på ätbara vilda örter och andra väter, och vi besöker ishotellet i Jukkasjärvi där ren och röding är stående inslag på vintermenyn.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish