Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Tre Tusen Traktorer

Tre Tusen Traktorer

DVD. 120 minuter. 2019.

Nyskick. Fodral i nyskick. Ny DVD hösten 2019! Följ med på en makalös resa till traktorträffar, utställningar och samlingar som tillsammans omfattar 3.000 traktorer! Njut av alla dessa vackra både kända och okända traktorer från förr. Som extra krydda historiska inslag och ett avsnitt med lätta bandtraktorer för jord och skog.

Här har Maskinskyddarna tagit fram en fullpackad DVD med traktorer av olika slag som visats upp under sommaren 2019. Här finns något för alla intressen.

Speltid ca 2 timmar (svenskt tal).

Innehåller följande avsnitt:

- Dutradagen 2019
Årets tema var Dutra skogstraktorer samt lätta bandtraktorer av olika fabrikat. På 1960-talet konkurrerade Dutra, ASJ Parca och Ford County Six på marknaden. Filmen berättar också om utvecklingen av Parcatraktorn. Missa inte Dutradansen med ett dussin traktorer som kör i ringdans på stubbåkern.

- Lätta bandtraktorer i jord och skog
Caterpillar, Cletrac, Zetor, Munktells och Allis-Chalmers i lantbruket, på torvmossar samt för skogsbruk under kalla vintrar. Se hur en liten Cat går genom isen och bärgas under mycket slit!

- Harlösadagen
Traktorsamlaren Sven Malmborg ordnade en makalös traktorträff i Harlösa för tolfte gången och nu kom över 250 stycken! Se när Sven körde sin Munktell 25 och drog på hjul en häftig BP nostalgimack han byggt!

- Traktortillverkare i Holland
Det har funnits fler traktortillverkare i Holland än man kan tro. Filmen presenterar Brons från 1935, GeDe, Lely, PZ, Vredo, Roodberg, Terragator och tuffingen Luctor.

- Teknik och Nostalgimuseum i Langenboom
Vi besöker detta fantastiska museum med närmare 200 traktorer av olika fabrikat och årsmodeller. Otroligt sevärt är bara förnamnet!

- Historiska motor- och traktorfestivalen i Panningen
Arrangerades för 40:e gången och detta år med 2.500 traktorer och 20.000 besökare! På en yta av 15 ha ställde HMT traktorklubbens medlemmar ut traktorer, tändkulor, redskap, lastbilar och annat. Under två dagar körs tractor-pulling, skördas majs och potatis. På ett område gräver och lastar maskiner lös sand. Traktorer bogserar redskap på en åker. Missa inte linplogar i arbete eller traktorparaden med tyska Schlütertraktorer som var årets tema.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish