Fransk matordbok
Häftade böcker. Natur & Kultur. 1 uppl. 2004. 192 sidor.
Fransk matordbok i fickformat är perfekt på resan, men passar även i undervisningen vid t ex restaurangskolor.
Ordboken rymmer allt från maträtter, tillagningssätt, garnityr, såser, desserter, bakverk, konfektyrer till råvaror som fisk, kött, vilt, skaldjur, fågel, frukt, bär, nötter, rotfrukter, grönsaker, svampar, kryddor, örter, ostar samt ord från vinets värld.
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789127722170
- Titel
- Fransk matordbok
- Författare
- Mats Reidius
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 12 x 185 mm Ryggbredd 94 mm
- Vikt
- 142 g
- Språk
- Svenska